top of page

Fri, Oct 29

|

Location is TBD

Imageria si Visarea- Forma originală a Kabbalei de Lumina

În acest seminar vă vom introduce în adevarata lucrare a Imageriei si Visării, așa cum a fost transmisă prin păstrătorii liniajul ei – prin renumitul Isaac Cel Orb (1300AD), până la originile biblice ale Regelui David (5000AD).

Registration is Closed
See other events
Imageria si Visarea-  Forma originală a Kabbalei de Lumina
Imageria si Visarea-  Forma originală a Kabbalei de Lumina

Time & Location

Oct 29, 2021, 10:00 AM GMT+3 – Oct 31, 2021, 6:00 PM GMT+2

Location is TBD

About the Event

În acest seminar vă vom introduce în adevarata lucrare a Imageriei si  Visării, așa cum a fost transmisă prin păstrătorii liniajul ei – prin  renumitul Isaac Cel Orb (1300AD), până la originile biblice ale Regelui  David (5000AD). Astăzi, aceste tehnici revelatorii de visare continuă să  fie utilizate, ca o cale de a ne aduce înapoi la alinierea cu scopul si  viziunea Sufletului.

Imageria si Visarea este limbajul  corpului. Cu ajutorul unor exerciții unice vei începe să înțelegi acest  limbaj si să experimentezi transformarea în conștiință.

Oricine este capabil să acceseze darul imaginației.

În  acest demers descoperim in-form-ație stocată în subconștient si o putem  revendica. Există forme în subconștient, care ne susțin si ne eleveaza,  care au nevoie să fie hrănite si cultivate pe parcursul timpului.

Alte forme pe la care le avem cauzează dezechilibru si discordie.

Acestea pot veni din traume, situații ancestrale sau idei false pe care le purtăm.

In  esentă, Kabbalah Luminii ne ajută să ne reamintim Cum să Visăm din Nou.  Ne invată cum să privim în interior și să primim din subconștient. Ne  dă abilitatea de a transforma blocaje negative și să ne re-aliniem cu  Matricea Sufletului.

Prin Imagerie invătăm să transformăm emoțiile în sentimente, mutăndu-ne din constricție în expansiune, din frică în bucurie.

Prin incorporarea starilor mai inalte de fiintare suntem capabili sa ne expandam vietile si sa ne materializam visele.

Pentru informații si înscrieri: Carolina Cociș: carolinacocis@yahoo.com

Share This Event

bottom of page